Over mijn visie

Als energieke generalist wil ik verschil kunnen maken en waarde toevoegen. Ik verbind graag mensen om samen te werken richting de bedoeling. Hierbij stimuleer ik eigenaarschap, vakmanschap, regie en verantwoordelijkheid nemen voor eigen werk en (werk)omgeving. De organisatie? Dat ben jij!
De lange termijn visie zit in m’n achterhoofd, ik ben hierbij duidelijk over het doel en flexibel in de vorm. Ik ben me ervan bewust dat het realiseren van vraagstukken tijd en aandacht kost.
Ik houd van eenvoud, juist in het organiseren in de vaak toch al complexe (zorg)wereld, maar ook in het gewone leven. Herstel van dat ‘gewone leven’ is voor mij een focus.
Ik geloof in een dienende leiderschapsstijl waarbij het nooit om een ego van mij of die van een leiding gevende kan gaan en heb een hart voor christelijke zorg.
Ik ben voorzien van een aanstekelijk enthousiasme en drive en ben in staat anderen te inspireren en te mobiliseren, ben een strategisch denker en netwerker.
Dingen gedaan krijgen, resultaten behalen en deze met elkaar vieren, past bij me. Dat kan alleen door dichtbij mezelf te blijven en integer met een open en eerlijke houding in het leven te staan met oog voor de ander.
In mijn ogen zijn bestuur & management en alle activiteiten van ondersteunende diensten ondersteunend aan het primair proces. Daar wordt de bedoeling voelbaar, in het directe contact tussen hulpvrager en hulpverlener. De door de cliënt ervaren echtheid in die relatie in combinatie met vakmanschap helpt de cliënt verder. Ondersteuning van wat daar gebeurt legitimeert ondersteunende diensten.

Dat zelfsturing, als passende besturingsfilosofie, echt goed kan werken heb ik ervaren. Daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Een paar voorbeelden: consequent in de hele organisatie doorvoeren, spelregels met elkaar vaststellen, diversiteit mag, vertrouwen en ‘anders vasthouden’ i.p.v. loslaten.
Over wat dan goed is en alles wat u hier hebt gelezen en wat vragen oproept, spreek ik u graag.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Bel 06 53 83 35 64 of stuur een email